Colorlight

A Colorlight az egyik legelső, LED-kijelzés és vezérléstechnika fejlesztő vállalat, amely minden a rendezvénytechnikai ágazatban, mint a digitális hirdetési iparágban vezető termékfejlesztési szereplő. A 2007-ben alapított pekingi nagyvállalat 500 alkalmazottal, ezen belül több mint 200 fejlesztőmérnökkel 100.000-nél több ügyfélnek, 1.000.000-nál több ledfalba szállított vezérlési rendszereket. Európai és kínai kutatási és kereskedelmi központtal, intenzív tudományos és egyetemi együttműködéssel fejleszt folyamatosan, egyre jobb és jobb termékeket egészen a 2007-ben készült T7 szinkron vezérlő rendszertől a 2017-ben kiadott első 4K videoprocesszorig.

Innovatív termékpalettája lefedi az aszinkron, felhőalapú lejátszókat, a szinkron rendezvénytechnikai vezérlési megoldásokat, CAT5/CAT6 és száloptika alapú adatátviteli megoldásokat, és egyedülálló módon aktív 3D szemüveges LED-kijelző technológiával rendelkezik.

A Colorlight termékpalettája:

 • 5A vezérlőkártyák
  A LED panelek vezérlését HUB75 interfészen keresztül végző eszközök, melyek UTP csatlakozón fogadják és továbbítják a bejövő jelet.
 • I vezérlőkártyák
  DDR2 interfésszel rendelkező eszközök, melyek szintén a LED panelek vezérlését végzünk számos kényelmi és képjavító funkcióval felvértezve, mint autokalibráció, soft edge, dual-kártya backup, loop backup, monitoring.
 • C termékcsalád
  Felhő alapú aszinkron médialejátszók LAN, WiFi, 4G és GPS támogatással. Utóbbit atomóra alapú, tűpontos szinkronizációra is képesek használni multi-kijelző konfiguráció esetén.
 • H termékcsalád
  Száloptika alapú adatátviteli eszközök akár 20km távolságig.
 • S termékcsalád
  Kártya és box alapú küldő eszközök, melyek az eltárolt konfiguráció alapján küldik ki a bejövő képet a LED-kijelzőre.
 • X termékcsalád
  Videoprocesszor, scaler és szinkronküldő eszközök egyben, melyek akár 7 bemenet képét képesek maximum 8192 magas vagy széles LED-kijelzőre vetíteni.
 • Z termékcsalád
  A ma kapható videoprocesszor kínálat legtetejét jelentik ezek az eszközök akár száloptikás kimenettel, 3D támogatással és opcionális drótnélküli 3D szemüveg vezérléssel.

 

A Colorlight hivatalos honlapja