Univox

Az Univox by Edin a világ egyik vezető gyártója az olyan kiváló minőségű hallás segítő termékeknek, mint az indukciós hurkok, az RF és az IR rendszerek. 1969-ben létrehozták a legelső állandó áramú hurokerősítőt. Azóta a cég küldetése , hogy a hallókészülékeket használó közösséget a legmagasabb szintű szolgáltatással és teljesítménnyel szolgálják, nagy hangsúlyt fektetve az új és továbbfejlesztett műszaki megoldások kutatására és fejlesztésére.

A 60-as évek kezdete óta az Univox az első számú márka Svédországban, és a Bo Edin AB ma is nagyon erős pozíciót tölt be mind Svédországban, mind a szomszédos skandináv országokban. Az erős technológiai portfóliónak és az élvonalbeli termékeknek köszönhetően az exportértékesítés is a 70-es évek elején kezdődött.

Az elmúlt évtizedekben az export jelentősen megnőtt, és ma az exportértékesítés a teljes forgalom több mint 50% -át teszi ki. Az export részesedése folyamatosan növekszik, és folyamatosan új piacok nyílnak. Az export értékesítéseket ország- vagy régióspecifikus forgalmazókon keresztül kezelik a világ minden táján, beleértve Norvégiát, Dániát, Finnországot, Egyesült Királyságot, a Benelux régiót, Németországot, Ausztriát, Svájcot, Spanyolországot, Franciaországot, Olaszországot, a balti országokat, Lengyelországot, Oroszországot, USA, Ausztrália, Új-Zéland, Délkelet-Ázsia és Kína (HK), valamint immár Magyarországot is.

Az Univox erős pozíciót tölt be a hallásjavító rendszerek globális piacán, és aktív szerepet játszik a nemzetközi A/V piacon. Tagjai az Avixa-nak, az audiovizuális iparágat képviselő nemzetközi kereskedelmi szövetségnek, és rendszeresen megjelennek olyan nemzetközi kiállításokon, mint az ISE és az InfoComm. A TC-29 / MT-20 munkacsoportban aktív szerepet vállalva a Bo Edin AB szintén komolyan részt vett az indukciós hurkok nemzetközi teljesítményszabványának, az IEC 60118-4 folyamatos fejlesztésében.

Az Univox jövője minden eddiginél fényesebbnek tűnik azáltal, hogy nagy hangsúlyt fektet a kutatás-fejlesztésre, folyamatosan új technológiákat és termékeket ad hozzá, valamint elkötelezett és jól képzett forgalmazók növekvő hálózatával rendelkezik.

 

Az Univox hivatalon honlapja