Blackmagic Design

A Blackmagic Design a videó ipar egyik leginnovatívabb, leggyorsabban fejlődő vállalata, mely pár év alatt kiváló minőségével, kreatív megoldásaival, és nem utolsóként megfizethető áraival vált piacvezetővé.

A Cég 2002-ben jelent meg először a videó piacon, egy akkor új technológiának számító DeckLink nevű video rögzítő kártyával. A vállalat elkötelezettségének, innovatív fejlesztéseinek köszönhetően hamar profi szintre fejlesztette termékeit, figyelembe véve a felhasználók igényeit. Ezzel a filozófiával, a kiváló minőségi termékek megfizethető áraival napjainkban vezetővé vált a videó piac minden területén.

A Blackmagic Design termékei kielégítik a broadcast stúdiók igényeit, kiváló megoldást nyújtanak a kisebb stúdiók, rendezvények kiszolgálásában.
Termék portfóliója megoldást nyújt a legprofibb kameráktól a legszélesebb körben felhasználható utómunka szoftveren keresztül, a videó rögzítésben és web streamben is. Minden szintű felhasználó megtalálja magának a legmegfelelőbb rendszereket, megoldást akár egy egyszerű SDI jelátvitelhez is.

A cég mottója:
„A Blackmagic Design arra törekszik, hogy a legmagasabb minőségű videó eszközök, rendszerek, mindenki számára megfizethető legyen, így az utómunka, és a televíziós szakma valóban kreatív iparrá válhat.” – Grant Petty vezérigazgató

Szakembereink állnak rendelkezésére, hogy az ön számára legjobb, és költséghatékony megoldást javasolják a termékpalettáról.