Turnézz MYRA-val!

Megjelent az FBT büszke zászlóshajója a Myra, mely nagyszabású, erőteljes, nagyszínpadi és túrnéhangosítás területére tervezték.

A Myra rendszer a precíziós hangminőséget a praktikus hardver kialakítással és a jellegzetes FBT olasz stílussal kombinálja, mely a 214L-es közép/magas Line Array elemből és a 218S mélynyomóból áll.

Mindkét hangsugárzó az iparág vezető turné hangvállalataival folytatott széles körű konzultáció és egy kiterjedt, hároméves kutatás és fejlesztési program eredménye.

A MYRA 214L középpontjában egy új koaxiális 4 hüvelykes középfrekvenciás hangtekercs és egy 2,5 hüvelykes nagyfrekvenciás hangtekercs meghajtó kombináció áll, amelyet a gyártó a B&C-vel együttműködve fejlesztett ki. Az egység lefedi a 400 Hz-től 20 kHz-ig terjedő tartományt alacsony torzítás mellett. Mindemellett bi-amplifikálható egy NEUTRIK NLT4 csatlakozón keresztül, amely szeparált meghajtást biztosít az LF csatornához és a MID/HF belső passzív crossoverhez. A tervezők a rendszer telepítőire is gondolva egy intuitív, négypontos integrált függesztő rendszert alkottak meg, amely lehetővé teszi akár 24 doboz gyors és egyszerű összefűzését bármely helyszínen, 0,25°-tól 8°-ig terjedő szögben.

A MYRA 218S erőteljes alacsony frekvenciájú hangzást biztosít 25 Hz-ig, köszönhetően a pontos doboz rezonancia tervezés és a zseniális elrendezés kombinációjának, csökkentve ezzel a turbulenciát és kiküszöbölve a nem linearitást.

A kabinet építése mindkét doboznál az FBT „Made in Italy” gyártási filozófiáját jellemzi, kiegészülve a teljesen házon belül gyártott prémium balti nyír és időjárásálló poliurea bevonattal.