2022 Q1 Ecler újdonságok

 

 

„Stream-re fel!”

Nagy örömmel mutatjuk be az ECLER idei első újdonságait, a két új streaming médialejátszót. Mindkét modell az elismert ePLAYER1 továbbfejlesztése.

Az új PLAYER ONE Ethernet portot, WiFi csatlakozást, USB és MicroSD bemeneteket, előlapi LCD kijelzőt, helyi vezérlőgombokat és két GPI bemenetet tartalmaz, csakúgy mint a jól bevált elődje.
A kisebb PLAYER ZERO ennek a kompakt változata az előlapi gombok és az LCD-kijelző nélkül. Tulajdonságukban és funkcióikban mindkét lejátszó megegyezik, kiemelve a beágyazott web kezelő felületet (amely lehetővé teszi az eszköz speciális beállításainak konfigurálását), a lejátszási listák menedzselését, vagy akár a naptári események ütemezését is. Mindezen felül még utasításokat és feladatokat is küldhetünk LUA szkript nyelven keresztül és tartalmakat is szinkronizálhatunk felhő alapon (kompatibilis a Google Drive szolgáltatással).


Az eszközök vezérelhetőek lokálisan webböngészőn keresztül, vagy mobil eszközökről a RePLAYER applikáció segítségével (Android, iOS), de talán a legizgalmasabb megoldása a ingyenesen használható távoli menedzselés az Ecler Gallery-n keresztül.
Az Ecler GALLERY egy online platformot kínál az Ecler audiolejátszók kezelésére. Rajta keresztül felügyelhetjük a lejátszók állapotát, módosíthatjuk a lejátszási listákat és naptári eseményeket, beállíthatunk egyszerű vagy összetett konfigurációkat, vagy csoportosíthatjuk eszközeinket és még sok minden mást.

Ha szeretted az ePLAYER1-et, imádni fogod a PLAYER ONE-t és a PLAYER ZERO-t is, ezt garantálni tudjuk.

„Hangcseppek”

Már szintén elérhető az új DROP6 névre keresztelt, függesztett hangsugárzó, amely tökéletes megoldás számtalan terület hangosításához, mint például vállalati és lakóépületek, kereskedelmi helyiségek, szabadidőközpontok, egészség- és sportközpontok, vagy akár múzeumok közösségi terei.
A DROP6 elegáns, mégis letisztult kialakítású. Installálásakor szembetűnik, hogy a belső dekorációhoz könnyedén illeszthető, miközben az elegánsan egyszerű kialakítás tovább fokozza a térélmény látszatát. A kúpos forma számtalan előnyökkel jár, mint például a kisebb porfelhalmozódás és a vízelvezetés, ha kültéri elhelyezésre kerül sor.
Szereléskor a biztonságot növeli, hogy két acélzsinórt is tartalmaz, amelyek extra rögzítést biztosítanak. Emellett könnyedén beállítható a hangszóró magassága a zsinórokra ráfűzhető, speciális szerszám nélküli mechanizmus segítségével.
Ne aggódj, ha esik az eső ugyanis az Ecler DROP6-ot kültéri használatra is tervezték, mely IP53 besorolást kapott. A vízelvezető rendszer távol tartja a legérzékenyebb területeket a víz áramlásától, kímélve ezzel a csatlakozásokat melyek alkalmasak mind a magas, mind pedig az alacsony impedanciájú meghajtás illesztésére. Két Euroblock csatlakozóval rendelkezik (INPUT/LINK) a párhuzamos csatlakozások megkönnyítése érdekében.

Fekete és fehér színekben kapható, de ezen felül a DROP6 fehér modellfelület anyaga lehetővé teszi a festést megfelelő típusú műanyag festékkel.

„A kis KÉK FOGadó”

A végén pedig ne feledkezzünk meg a már régóta várt, de közben csendben megjelent WPaBT falba építhető 5.0-ás Bluetooth vevőegységről sem. Külső jegyeiben tökéletesen illeszkedik az Italdesign által tervezett WPa széria fali elemeihez, amelyekre jellemző a letisztult, szögletes design és a már megszokott mágneses, egyszerűen installálható, fehér előlap.
Könnyedén integrálható helyi forrás bemenetként a HUB széria eMCONTROL1 falikezelőkhöz plusz kábelezés nélkül, de önnállóan is megállja a helyét a konfigurálható Euroblock-os, szimmetrikus sztereó, vagy dupla mono kimenetével és külső tápellátás biztosításának lehetőségével.
A letölthető Windows szoftver segítségével pedig egyedi nevet és PIN kódot is adhatunk az eszközünknek.