ECLER újdonság! VEO-SWM44

 

VEOCAST –  „Hozd magaddal a saját eszközödet”

A mai modern világunkban már mindenkinek természetes, hogy kéznél van valamilyen „okos” eszköz, mobiltelefon vagy munkából adódóan notebook, esetleg tablet. A piac már régóta igényt formál ezeknek az eszközöknek a kényelmes használatára prezentációs környezetben.

Az ECLER VEO-SWM44 kompact 4K felbontású prezentációs switcher ennek megvalósítására született. Legyen szó közvetlen, kábeles csatlakozásról, vagy vezeték nélküli megjelenítésről, ez a switcher megold szinte minden problémát. Kezeli a legmodernebb videó és audió szabványokat (18GBs sávszélesség, 4K60Hz, YUV 4:4:4, HDCP 2.2, CEC, HDR10, Dolby Vision | Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, DTS-X, DTS-HD Master Audio, DTS 5.1, PCM).
Vezeték nélkül könnyedén csatlakozhatunk hozzá kedvenc Androidos, vagy Apple termékeinkkel és természetesen nem maradhatnak ki a Microsoft Windows környezetű eszközök sem, köszönhetően a VEOCAST fantázianév mögé bújtatott és a piacon már jó ideje létező MIRACAST, CHROMECAST és AIRPLAY technológiáknak. Magyarán, nincsen szükségünk semmilyen applikáció letöltésére ahhoz, hogy csatlakozni tudjuk az eszközhöz.

Hagyományos bemenetek terén a két HDMI csatlakozón túl rendelkezik még egy USB-C-vel is, ami egyben nagy könnyebbséget nyújt a 60W teljesítményű töltés biztosításával is. A beépített USB HOST/DEVICES csatlakozások segítségével pedig gond nélkül összeköthetjük perifériás eszközeinket (pl. webkamera) a VEOCAST-ra csatlakozott notebookkal vagy PC-vel.
Kimeneti oldalról egy szabványos HDMI biztosítja a képmegjelenítő eszközhöz való csatlakozást és profi hangtechnikai gyártóhoz méltóan került az eszközbe egy szimmetrikus euroblock csatlakozású hangleválasztás is.

Kezelés szempontjából lehetőségünk van rábízni magunkat az eszközre az „auto switch” üzemmóddal, de manuálisan is tudunk váltani a bemenetek között az előlapi nyomógomb segítségével. Mivel a márka már jó ideje nemcsak hang- és videótechnikában jeleskedik, de egyre otthonosabban mozog a vezérléstechnikában is, természetes, hogy nem maradhatott le az rs232 port sem. Ráadásul ennek a portnak a segítségével is, de a HDMI kimeneten keresztül szintén lehetőségünk van, akár be-, ill. kikapcsolni a megjelenítő eszközünket, manuálisan (előlapi nyomógombok segítségével), vagy automatikusan, ha jelet érzékel a bemeneten, vagy sem.

Összesítve tehát az eszköz kiválóan alkalmas vállalati tárgyalótermek, kisebb konferencia szóbák, vagy akár tantermek prezentációs kiegészítőjeként.

Az ECLER VEO-SWM44 már elérhető a kínálatunkban, az ára pedig megtalálható a weboldalunkon az árlisták alatt.